Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Esti pasionat de IT? Vrei să-ți construiești o carieră în IT? Înscrie-te în programul PentaStagiu și dovedește cș poți gestiona orice provocare! Pentalog lansează a șaptea ediție a celui mai important program gratuit de formare și reconversie profesională în IT din România.

PentaStagiu este cel mai popular program gratuit de formare și reconversie profesională lansat de Pentalog în România. Câteva cifre de la edițiile trecute : ~30 de mentori implicați la fiecare ediție, 650+ sesiuni de training-uri, 250+ persoane care au terminat programul (cu o rată de angajare imediat după terminarea programului de +90% în cadrul Pentalog Software Factory sau în altă companie), candidați înscriși la editia 2017 -> 500+ . Sună interesant? Te asteptam să te înscrii!

Cea de-a șaptea ediție a programului începe în martie, într-o formulă îmbunătățită, pentru a dobândi cunoștinte noi, teoretice și practice, din zona IT: Testing și Quality Assurance, Front-End, Java, .NET, PHP, Mobile Android, Mobile iOS Swift, Python și Business Analysis.

Vă așteptăm miercuri, 28 februarie, ora 14.00, în amfiteatrul D02 pentru a afla mai multe detalii direct de la mentorii programului de anul acesta.
Nu ratați această oportunitate, înscrieți-vă!

https://stagiu.pentalog.ro