Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză
Dragi studenti,
Vă anunțăm că în perioada 19.10.2020 - 23.10.2020 secretariatul facultății va fi deschis după programul 10.00-12.00. Reamintim că în această perioadă de pandemie este preferabil modul de lucru online, adresa de contact fiind: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Dragi studenți,
Vă anunțăm că secretariatul facultății se va redeschide luni, 19.10.2020.
Reamintim că în această perioadă de pandemie este preferabil modul de lucru online, adresa de contact fiind: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Stimați studenți,

Vă anunțăm că o perioadă secretariatul facultății este închis. De asemenea se suspendă eliberarea carnetelor de student

Vom reveni în curând cu informații

În atenția studenților din anul I, licență și master

Studenții din anul I ai Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, care au completat contractul de studii, sunt invitați să se prezinte în sala Y 105, pentru eliberarea carnetelor de student, după următorul program:

  • Anul I Calculatoare și anul I master TIA: joi 8 octombrie, orele 12.00-16.00
  • Anul I AIA, anul I EA, anul I master SICA și anul I master SEA : vineri 9 octombrie, orele 9.00-13.00
  • Anul I IE, anul I IEC și anul I master UEESR: luni 12 octombrie, orele 12.00-16.00

Dragi studenți din anul I,
Pentru a veni în ajutorul vostru, avem în sfarșit posibilitatea să vă furnizăm datele de acces în sistemul student.ugal.ro. Astfel, dacă v-ați înregistrat în acest sistem și nu ați primit datele de contact, vă rugăm să ne trimiteți un email cu numele vostru la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau un SMS la 0741050496 de pe emailul/telefonul de pe care s-a făcut înregistrarea. În măsura în care întampinați alte probleme legate de contul din acest sistem, vă rugăm să vă adresați la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Direcției IT a Universității, cea care gestionează acest sistem.