Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

În perioada 8-10 Octombrie 2020 are loc conferinţa internaţională ICSTCC 2020 – 24th International Conference on System Theory, Control and Computing. Conferinţa este organizată în sistem Joint Conference de către Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică din Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi, împreună cu facultăţile de profil din Universitatea din Craiova, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi" din Iaşi, Universitatea Politehnica din Timişoara şi Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. 

Conferinţa este co-sponsorizată tehnic de IEEE - Control Systems Society, înscriindu-se astfel în rândul celor mai prestigioase conferinţe din domeniu. ICSTCC 2020 reuneşte anul acesta peste 150 de specialişti de nivel înalt, din 39 de ţări, dintr-un domeniu de vârf, cel al automaticii şi calculatoarelor, fiind un forum care va permite deschiderea de noi direcţii în domeniu și stabilirea de colaborări viitoare. Anul acesta au fost primite 218 lucrări, fiind acceptate 154 dintre ele. Şi în acest an lucrările prezentate în cadrul conferinţei vor fi indexate în bazele de date IEEE Xplore şi ISI Proceedings.
 
Ca o noutate, începând cu această ediţie s-a alăturat acestui consorţiu şi Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. Tot în cadrul acestei ediţii va fi anunţată şi apariţia revistei System Theory, Control and Computing Journal, revistă realizată de către acelaşi consorţiu ce organizează conferinţa.
 
Ţinând cont de pandemia existentă, această ediţie a conferinţei va fi derulată exclusiv online. 
 
Detalii privind conferinţa se găsesc la adresa: http://ace.ucv.ro/icstcc2020