Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

SC Solar Watts SRL si SC Solar Watts Manufacturing SRL, producatori a peste 3200 modele de corpuri de iluminat cu LED, caută absolvenți ai facultăților de profil în vederea angajării pe următoarele posturi: tehnician proiectant, agent de vânzări, inginer electroenergetică, coordonator service și echipă electricieni, operator pentru goniofotometru si sferă spectrometrică. Sunt disponibile și alte posturi.

Firma dorește extinderea pe zona Brăila-Galați. Sediul este situat în Brăila, iar noua hală de producție va fi construită tot in Brăila, însă acest lucru nu reprezintă un impediment pentru viitorii angajați ce locuiesc în Galati sau zone adiacente.

Cei interesați pot trimite CV-ul la adresele de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.