Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

1. În cazul în care pentru un examen este precizat codul Teams în fişierul de programare a examenelor, studentul are oblicaţia auto-înscrierii în grupul de examinare cu cel puţin 48 de ore înainte de data şi ora examenului (Înscrierea studenţilor pe baza codului de acces Microsoft Teams se realizează parcurgând paşii prevăzuţi în cadrul Anexa 1).

2. În cazul în care pentru un examen NU este precizat codul Teams în fişierul de programare a examenelor, studentul va contacta cadrul didactic via email cu cel puţin 5 zile lucrătoare înainte de data de derulare a examenului. În acest caz înscrierea studenţilor este realizată de către cadrul didactic.

 

Studenţii care doresc să susţină examenul de credit restant la disciplina Electrotehnică, cadru didactic titular: prof.dr.ing. Nicolae Badea, vor susţine acest examen în data de 23.06.2020, codul Teams fiind: 4avt1hj.

1. Restantierii la Limba Engleza – An 1 CTI/IE/IEC – pe primul semestru al anului universitar 2019-2020 se vor adresa doamnei profesoare Iulia Cocu pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a fi ghidati si adaugati la grupurile de pe Google Classroom.
2. Restantierii la Limba Engleza – An 1 AIA/EA si An 2 AIA/EA – pe primul semestru al anului universitar 2019-2020 se vor adresa doamnei profesoare Ana Maria Pacleanu pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a fi adaugati la grupurile de pe Microsoft Teams.

În cadrul Consiliului Facultății din 21.05.2020 au fost stabilite perioadele de examinare valabile pentru toți studenții facultății, astfel:

1) Sesiunea de vară se derulează în perioada Sâmbătă 6 iunie 2020 – Duminică 28 iunie 2020;

2) Sesiunea de restante se derulează în perioada Sâmbătă 11 iulie 2020 – Vineri 24 iulie 2020;

3) Sesiunea de examinare specială care se derulează în perioada Marţi 1 septembrie 2020 – Luni 7 septembrie 2020. Studenții vor participa la maxim 4 examinări restante pe baza unei cereri adresate Decanatului. Cererile se vor depune în perioada 25 iulie 2020 - 5 august 2020.

Vă rugăm să urmăriți avizierul electronic existent pe site-ul facultății pentru alte comunicări privind derularea examenelor.

Studenții restanțieri sunt rugați să contacteze cadrul didactic.

Conf. dr. Adela Drăgan Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.