Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Examenul de credit restant pentru disciplina PCLP II, avandu-l titular pe prof. Gheorghe Panfiloiu, se sustine miercuri 22 iulie 2020, ora 10, utilizand platforma MS Teams. Studentii vor lua legatura cu cadrul didactic la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Absolvenţii care doresc să se înscrie la examenele de finalizare a studiilor, licenţă şi masterat, vor urma paşii prevăzuţi aici. Documentele care trebuiesc transmise către secretariatul facultăţii în perioada de înscriere se găsesc aici.

Restanțele la disciplina EIM (Elemente de inginerie mecanică) se vor sustine cu prof. dr. ing. Silviu Macuta, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Studenții vor trimite un email la adresa menționată și ulterior se va face o programare în vederea susținerii examenului de restanță.

Restantele la PCLP I respectiv PCLP II pentru IE și EA din anii anteriori (2016-2018) se vor susține în data de 18 iunie 2020 ora 16 respectiv ora 18.

Codul pentru TEAMS este 0s13qgq

Codurile pentru ZOOM: Meeting ID: 747 1898 7573 Password: 2PWhtH

1. În cazul în care pentru un examen este precizat codul Teams în fişierul de programare a examenelor, studentul are oblicaţia auto-înscrierii în grupul de examinare cu cel puţin 48 de ore înainte de data şi ora examenului (Înscrierea studenţilor pe baza codului de acces Microsoft Teams se realizează parcurgând paşii prevăzuţi în cadrul Anexa 1).

2. În cazul în care pentru un examen NU este precizat codul Teams în fişierul de programare a examenelor, studentul va contacta cadrul didactic via email cu cel puţin 5 zile lucrătoare înainte de data de derulare a examenului. În acest caz înscrierea studenţilor este realizată de către cadrul didactic.