Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Anul 2020 este un an cu însemnătate deosebită pentru Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică. Astfel, avem în viața facultății o triplă aniversare: 30 de ani de la începutul specializărilor de ingineri în Automatică, Inginerie Electrică și Electronică, 20 de ani de la începutul specializării de Calculatoare și 10 ani de la apariția facultății, cu denumirea actuală, stabilită prin Hotărârea de Guvern Nr. 631/30.06.2010.

Dragi studenți, e timpul să faceți primii pași pentru viitorul carierei voastre!

Pentalog vă invită să vă alăturați unui nou internship gratuit, unde veți dobândi cunoștințe noi, teoretice și practice, din zona tehnică: Front-End, Java, PHP și QA Manual. Înscrierile pentru PentaStagiu au loc începând cu data de 6 iulie.

Dragi candidați ai examenului de Admitere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, vă prezint, în calitate de Rector, informațiile actualizate privind oferta educațională a instituției noastre pentru anul universitar 2020 – 2021. Cu o medie anuală de 12.000 de studenți și 72 de ani de experiență în domeniul academic, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi este cea mai mare instituție de învățământ superior din Regiunea Sud-Est a României. 

Pe 25 mai 2020 a avut loc ediția a III-a concursului PIC4ALL and IoT organizat de Universitatea Maritimă Constanța în colaborare cu Microchip. Studenții participanți au dezvoltat proiecte în domeniile: E-health, smart home/city, energy management, mobile & communications și IoT. Pentru echipele care au folosit microcontrolere Microchip, sponsorul principal al concursului a asigurat componentele folosite.