Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

Listele studenților bursieri a fost afișată la adresa: http://www.aciee.ugal.ro/studenti/burse

Contestațiile pentru toate tipurile de burse se depun EXCLUSIV ONLINE la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 26.03.2020 ora 16.30.

NOTĂ:
Pentru studenții care au avut aceeași medie ponderată pe semestrul I al anului universitar 2019-2020, departajarea s-a realizat conform Metodologiei de acordare a burselor din cadrul FACIEE:

Art. 21. Departajarea studenților, din anul II-IV licență și masterat, cu medii egale, clasați pe ultimul loc, se va face pe baza următoarelor criterii:
-nota obținută la materia cu cele mai multe credite, dacă egalitatea persistă se va lua în considerare următoarea disciplină cu cele mai multe credite. Acest criteriu se va aplica până la realizarea departajării. În situația în care există mai multe discipline cu același număr de credite, se vor lua în considerare toate acelelalte discipline.
-media ponderata pe anul de studii precedent.
Art. 22. Departajarea studenților din anul I licență cu medii egale clasați pe ultimul loc se va face pe baza următoarelor criterii:
-media de la examenul de bacalaureat;
-media multianuala din liceu la disciplina Matematica.
Art. 23. Departajarea studenților din anul I masterat cu medii egale clasați pe ultimul loc se va face pe baza următoarelor criterii:
-media de la examenul de licență;
-media ponderata multianuală de promovare a studiilor.