Facultatea de
Automatică, Calculatoare,
Inginerie Electrică și Electronică

Limba engleză

IBM își extinde resursele de educație online prin intermediul unei noi ințiative, prin susținerea de workshop-uri gratuite cu scopul de a ajuta studenții să învețe despre tehnologii emergente precum Watson și modul de utilizare al acestora. Aceste workshop-uri pot oferi utilizatorilor instrumentele necesare pentru a explora noi idei, cariere și cursuri pentru a-și atinge potențialul maxim - oricând, oriunde.

Workshop-ul se va axa pe implementare hands-on, va dura aproximativ 2 ore și va fi pe zona de dezvoltare de chatbots. Din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare cunoștințe de inteligență artificială deoarece trainer-ul va include o prezentare a conceptelor necesare la începutul workshop-ului. Tehnologia prezentată va fi una de ultima generație - Watson Assistant.

Numărul minim de participanți este de 20, singura pre-condiție fiind ca fiecare participant să aibă un laptop cu acces la internet pe care să execute laboratorul. În cadrul evenimentului, participanții vor primi vouchere pentru IBM Cloud ce permit accesul la funcții premium în mod gratuit pe o perioada mai îndelungată de timp. În acest fel, cunoștințele predate pot fi folosite în practică (de exemplu, dezvoltare aplicații pentru licență etc.).

Persoanele interesate să se înscrie sunt invitate să trimită un e-mail la ş.l.dr.ing. Veronica Jâşcanu, Prodecan responsabil cu informatizarea în cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct folosind codul: tyiy8ix in Microsoft Teams, la Team-ul creat special pentru a ne putea organiza mai uşor.

Workshop online IBM